ELS NOSTRES CLIENTS

Descobriu els casos d’èxit de les companyies que estan utilitzant les solucions d’Internovatec i com han millorat els resultats del seu negoci.

CASOS D'ÈXIT

Descobriu els casos d’èxit de les companyies que estan utilitzant les solucions d’Internovatec i com han millorat els resultats del seu negoci.

Fins fa un parell d’any, teníem un servidor propi d’antispam. Això ens comportava molts mals de cap, per l’administració, el manteniment i sobre tot per la quantitat d’ample de banda que ens consumia tot el volum immens de correu SPAM que rebíem.

Ens vam passar al servei cloud de Barracuda, i des del primer dia hem funcionat sense problemes, la integració ha estat molt fàcil, els filtres de correu electrònic són molt més potents, l’administració és senzilla i han desaparegut els nostres problemes d’ample de banda, perquè ens estalviem  tot el trànsit de correu electrònic no desitjat. Els usuaris finals també han notat la millora.

Després d’això, també hem unificat tots els serveis de dominis i hosting web a Internovatec, per la qualitat i flexibilitat del servei, pel tracte proper i la velocitat de resposta. Molt professional i sense dubte, recomanable.

Departament de sistemes

Fa molts anys que utilitzem el servei anti-spam i anti-virus Barracuda a través d’Internovatec i la veritat és que estem molt contents. Una vegada superada la fase inicial on se li diu quins correus volem rebre i quins no, ens filtra tot el correu no desitjat i només rebem els que són correctes. També valorem molt la rapidesa en la resposta quan necessitem els serveis d’Internovatec. 

Sílvia Abelló.
Advocada

Barracuda Antispam és una solució que utilitzem des de fa 6 anys i estem molt satisfets amb la seva funcionalitat i rendiment. Simplement ens hem oblidat de què és el correu brossa i els problemes que ocasionava. Molt bona recomanació de Internovatec. “

Carlos Pardo
Director

 

Des que estem treballant amb Internovatec, fa ja uns quants anys, hem millorat molt amb el tema de l’spam i també estem molt contents amb el seu servei tècnic i la fiabilitat dels seus servidors.

Joan Bosch.
Departament de sistemes.

Fa més de 20 anys que treballem amb els serveis hosting de Internovatec i un dels aspectes que més valorem del servei rebut al llarg de tot aquest temps és la seva professionalitat, seguretat i atenció propera que ofereixen dia a dia.

Alex Zaragoza i Montpel
Fundador d’AZM Enginyers

Com a empresa de el món del disseny i de la creació web valorem molt la rapidesa en la resposta de Internovatec, tant pel que fa  a la gestió de dominis o hostings com a la resolució de problemàtiques associades a seguretat o desenvolupament web.

Noel Zaragoza
Dissenyador i creatiu

Fa molts anys que fem ús dels serveis d’ Internovatec, tant per les nostres webs com per a les dels nostres clients i estem molt satisfets tant del funcionament com de l’atenció i de la resolució de problemes eventuals. Excel·lent el sistema anti-spam que ens permet realitzar les nostres tasques diàries minimitzant les interferències.

Víctor Miguel.
Departament de disseny gràfic de Comunicación Empresarial

Sens dubte recomanen Internovatec. Portem més de 20 anys treballant amb ells i sempre ens han respòs molt ràpid a qualsevol problema que hem tingut. Els serveis que ofereixen son de molt bona qualitat i el tracte és molt proper.

Heli Escuer
Office Manager
Aquit Legal

La professionalitat d’Internovatec es digna de menció.  A Pa Solà tenim una web molt visual amb imatge de molta qualitat, cosa que alentia molt l’experiència de navegació a través del nostre catàleg de producte. Internovatec en va oferir solucions a la funcionalitat de la nostra web a través dels seus servidors d’última generació sense haver de baixar la qualitat de les nostres imatges. Ara tant els nostres comercials a través del nostre catàleg web, com els nostres clients, tenen una experiència de navegació com la que nosaltres volem i això ha fet augmentar el trànsit web, així com el nostre posicionament.

Enric Flo
Gerent

Quan vàrem crear la nostra empresa utilitzàvem un proveïdor molt conegut, no deixes de ser un número per molta publicitat que et donin. Un cop vam conèixer Internovatec tenim un tracte molt professional i personalitzat.  Fa que el nostre dia a dia sigui molt més còmode i fàcil per tenir a la nostra disponibilitat una comunicació fluida i una solució ràpida per als nostres problemes. Disposem de comptes de correu a mes de l’allotjament de la nostra web amb la total confiança en el seu servei.

Xavier Cortés
Tiles&Wood

Lluis és un excel·lent professional, amb una gran capacitat per avaluar informació i facilitar la presa de decisions dels seus clients. Dóna respostes ràpides i un tracte personal impecable i proper. Un plaer treballar amb ell i INTERNOVATEC, al llarg de molts anys prestant els seus serveis al Circulo Empresarial Japó Espanya (CEJE)””

Marc Monnin
cofundador i tresorer
del CEJE

Internovatec ha desenvolupat una nova pàgina web per a BAT SPAIN que mostra de manera efectiva tota la informació rellevant de l’empresa i l’arquitectura tèxtil que volíem incloure.

El disseny i la funcionalitat de la web són destacables, permetent una presentació clara i atractiva de les nostres obres que ens facilita el contacte amb els clients potencials i l’enviament de referències per concretar les idees.

Internovatec ha demostrat el seu compromís amb el nostre èxit a través de la seva feina a la pàgina web.

Felicitacions per la seva feina i contribució a la presència en línia de BAT SPAIN.

Rubén Ceinos García
Departament tècnic
BAT SPAIN BURO TEXTIL S.L.U.

Som clients d’Internovatec des de la fundació de ST&A Literary Agency fa 15 anys. Des de la creació i disseny de la nostra pàgina web, el hosting i els sistemes d’Antispam, la gestió realitzada per Internovatec ha satisfet plenament totes les nostres necessitats, adaptant-se en cada moment a les nostres necessitats. Això fa que confiem plenament a Internovatec per a la seguretat de la nostra web i el nostre trànsit de dades a través de les xarxes. Així mateix, sempre han estat disponibles quan per algun motiu hem necessitat la vostra ajuda en la gestió de les modificacions que periòdicament és necessari implementar en els sistemes tant de pàgina web com de correu electrònic. Quan els truques, hi són!

Susanne Theune
Directora
ST&A Literary Agency

Complits 20 anys amb Internovatec, mantenim total confiança en el seu servei i capacitat de protegir el nostre entorn informàtic. Sempre atents i disponibles a qualsevol incidència per petita que sigui.

En Lluís és un company de viatge perfecte, entusiasta de la feina.

Julian Machimbarrena
CEO – Paumats