QUI
SOM?

INTERNOVATEC és una empresa jove, però acumula molta experiència. Els nostres professionals acrediten més de vint anys de pràctica professional en els diferents aspectes que configuren el món d’Internet.

INTERNOVATEC és una empresa jove, però acumula molta experiència. Els nostres professionals acrediten més de vint anys de pràctica professional en els diferents aspectes que configuren el món d’Internet.

La nostra missió és prestar serveis integrals d’Internet a les empreses, professionals i emprenedors que, per la seva estructura, no disposeu dels recursos materials o humans  per diversificar els col·laboradors que necessiteu per tenir un espai prou definit a la xarxa.

Som capaços d’atendre les vostres  necessitats perquè les coneixem bé. És senzill d’explicar: som com vosaltres.

ELS NOSTRES VALORS

Proximitat, transparència, confiança, treball en equip i compromís.

INTERNOVATEC NO ÉS DIU COM ÉS DIU PER CASUALITAT

INTERnet:

Treballem per aconseguir
una bona presència a Internet per les empreses que encara no hi són i intentar millorar les que ja fa temps que s’hi mouen.

InNOVAció:

Estem atents a les constants novetats que apareixen a Internet, us en fem partícips i les introduïm en els vostres sistemes. D’aquesta manera gaudiu de tots els recursos a la xarxa per garantir els vostres millors resultats.

TECnologia:

Apliquem tots els recursos tecnològics que tenim a l’abast, i els compartim amb vosaltres per ajudar-vos a assolir els vostres objectius de negoci o de presència a la xarxa.

CONEGUEU EL NOSTRE EQUIP

Internovatec és una empresa jove formada per professionals que  acumulen molts anys d’experiència al món d’Internet. Tots ells treballem per respondre àgilment les vostres necessitats. L’èxit d’Internovatec depèn del vostre èxit.

Lluís Solà. Internovatec

Luis Solà

CEO

José Luis Ponce. Internovatec

José Luis Ponce

IT Manager

Joan Vandellós. Internovatec

Joan Vandellós

IT Systems

Ariadna Solà. Internovatec

Ariadna Solà

Fotografia

Àlex Allué. Internovatec

Àlex Alluè

Sistemes

Josep Puigvert. Internovatec

Josep Puigvert

Auditor

Manuel Mejias. Internovatec

Manuel Mejias

Programador

Peter Ladrón de G.. Internovatec

Peter Ladrón de G.

Dissenyador web

Hender Segovia. Internovatec

Hender Segovia

Webmaster

Jaume Graupera. Internovatec

Jaume Graupera

Assessor de continguts