ESET NOD32
Antivirus

A INTERNOVATEC apostem per un dels millors sistemes antivirus del mercat, ESET NOD32, per la seva eficàcia i pel fet de ser un dels que menys recursos consumeix dels nostres sistemes. Tenim una gran varietat de productes adaptats a totes les necessitats.

SOLUCIONS PER PARTICULARS

ESET-MULTIDEVICE SECURITY

Protegeix tots els dispositius amb una única llicència. El pots instal·lar en equips i dispositius mòbils. També inclou control parental per Android.

SMART SECURITY

La seguretat d’última generació més completa. Porta la seguretat a un nivell superior amb la solució més completa d’ESET. Gestiona les contrasenyes i xifra la teva informació.

INTERNET SECURITY

Afegeix més seguretat per les teves dades i la teva família. Accedeix al teu banca en línia de forma més segura i recupera el control del teu router Wi-Fi i la teva WebCam. A més protegeix la teva família amb el Control Parental.

NOD32 ANTIVIRUS

Defensa essencial contra el malware amb un mínim consum de recursos.

SOLUCIONS PER EMPRESES

SECURE OFFICE

Estalvia fins a un 50% protegint tots els dispositius de la teva empresa. Protecció essencial per equips, smartphones i servidors d’arxius. Protegeix: estacions de treball, servidors d’arxius i dispositius mòbils.

SECURE OFFICE ADVANCED

Estalvia fins a un 50% protegint tots els dispositius de la teva empresa. Protecció essencial per equips, smartphones i servidors d’arxius. Protegeix: estacions de treball, servidors d’arxius i dispositius mòbils.