BARRACUDA
ANTISPAM
I ANTIVIRUS

Barracuda Antispam i Antivirus

A Internovatec disposem d’un dels millors sistemes del mercat per a la petita i mitjana empresa contra el spam, els virus informàtics i els programes maliciosos (ransomware): el Barracuda Spam Firewall.

Les opcions d’implementació disponibles són: ApplianceVirtual ApplianceAzureAWS i vCloud Air.

Podem oferir-vos 30 dies de prova. Només heu de redirigir els vostres registres MX cap als nostres servidors i us retornem el correu  filtrat de spam, de virus i de programes maliciosos. Cada usuari rebrà un correu diari amb l’informe de correus bloquejats i un enllaç per accedir a l’administració de les seves preferències.

LES FUNCIONS DE BARRACUDA SPAM
FIREWALL SÓN:

Filtrat d'entrada/sortida i prevenció de fuga de dades

Protegeix tots els dispositius amb una única llicència. Instal·la-en equips i dispositius mòbils. També inclou control parental per Android.

Protecció contra spam

La seguretat d’última generació més completa. Porta la seguretat a un nivell superior amb la solució més completa d’ESET. Gestiona les contrasenyes i xifra la teva informació.

Protecció contra virus

Afegeix més seguretat per les teves dades i per a la teva família. Accedeix a la teva banca online de forma més segura i recupera el control del teu router Wi-Fi i la teva WebCam. A més, protegeix la teva família amb el Control Parental.

Barracuda Central

Defensa essencial contra el malware amb un mínim consum de recursos.

Protecció contra atacs de denegació de servei (DoS)

Estalvia fins a un 50% protegint tots els dispositius de la teva empresa. Protecció essencial per equips, smartphones i servidors d’arxius. Protegeix: estacions de treball, servidors d’arxius i dispositius mòbils.

Correu electrònic en cua

Estalvia fins a un 50% protegint tots els dispositius de la teva empresa i les bústies de correu electrònic. Seguretat completa per Internet que protegeix equips, smartphones, servidors d’arxius i de correu. Protegeix: estacions de treball, dispositius mòbils, servidors d’arxius i servidors de correu.

Xifrat

Estalvia fins a un 50% protegint tots els dispositius de la teva empresa i les bústies de correu electrònic. Seguretat completa per Internet que protegeix equips, smartphones, servidors d’arxius i de correu. Protegeix: estacions de treball, dispositius mòbils, servidors d’arxius i servidors de correu.

SI US INTERESA, DEMANEU PER LA RESTA DE PRODUCTES BARRACUDA