Això no és un altre blog de tecnologia

Això no és un altre blog de tecnologia / Esto no es oro blog de tecnología

Internovatec som una empresa. Volem semblar una empresa. No som una acadèmia ni un centre de formació. Per aquest motiu, això no és un altre blog de tecnologia. És una eina d’empresa.

Internovatec no és, tampoc, una altra empresa

Tots tenim al cap que la finalitat d’una empresa és guanyar diners. I és cert. Però també ho és que no tots els mitjans són lícits per obtenir qualsevol finalitat. Per això les empreses fan les seves declaracions de com son, com volen ser i on volen arribar. És allò que anomenem missió, visió i valors. Per això quan diem que el blog d’Internovatec és una eina d’empresa volem dir que, de fet, està pensat per ser conseqüent amb la nostra missió, visió i valors, i que guanyarem diners només en la mesura que sapiguem ser-hi fidels. Anem-hi!

Volem prestar a empreses i professionals un servei integral que cobreixi totes les seves necessitats a Internet. Quan parlem de servei integral ho fem en el sentit més radical que pugueu imaginar. Des de la definició d’estratègies de presència web i a les xarxes, fins a l’anàlisi i monitorització de les accions pensades al servei de l’estratègia definida, no volem tenir cap escletxa.

Una empresa de referència

Aspirem a ser l’empresa de referència per als professionals i les petites i mitjanes empreses que no disposen dels recursos o les estructures per treballar amb cinc o sis professionals diferents. Som capaços de donar resposta a problemes singulars i complexos originats en estructures d’empresa robustes i molt madures.

Les necessitats dels nostres clients són immediates, i dimensionades d’acord amb l’estructura dels seus propis negocis.  A Internovatec estem preparats per atendre les necessitats a Internet del despatx d’un professional, d’una botiga en línia, d’una start-up tecnològica, d’una petita o mitjana empresa industrial o d’un auto-emprenedor disposat a potenciar la seva pròpia marca personal.

Perquè podem i volem, treballar amb ells -amb vosaltres- per assegurar-los la màxima eficàcia en els aspectes de definició, disseny, allotjament, seguretat, correu electrònic, xarxes socials o analítica web. Pot ser amb els nostres propis mitjans, o amb la col·laboració d’empreses i professionals que col·laboren amb nosaltres, però volem ser el vostre interlocutor per tots els aspectes derivats de la vostra presència a la xarxa.

El blog, una eina més

Aquest és, doncs, el sentit d’aquest blog. Contribuir a fer que Internovatec sigui reconeguda pels seus clients com una solucionadora de necessitats, no només com un partner comercial. És a dir: Això no és un altre blog de tecnologia!. Perquè aquest blog és una eina de comunicació. Emetrà setmanalment missatges sobre els serveis que oferim i consideracions sobre les necessitats que aquests serveis aspiren a solucionar. És una eina per facilitar als nostres clients i als interessats en els nostres serveis la feina de conèixer-nos, i a donar-los, de passada, els coneixements bàsics sobre el món tecnològic. Així també aconseguirem que la seva comunicació amb nosaltres sigui més fluida i equilibrada.

PS. La teoria del blog

Acostumarem a tancar els nostres articles amb una referència exterior que complementi el que volem dir. En aquesta ocasió, podeu llegir, si voleu, aquest article de José Cervera. Té uns quants anys, però les seves reflexions encara són útils.

 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *